کارت‌های ۲ میلیونی امروز راکی ربیت، دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۳ ۱۱  اتاق فرار در  مشهد | درباره نوع جدیدی از بازی‌های گروهی که  در  میان نوجوانان و  جوانان مخاطب زیادی پیدا کرده است رمز کیف پول امروز راکی ربیت (یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳) راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کارت‌های امروز راکی ربیت، یکشنبه ۳۱ تیر چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟ کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) همه‌چیز درباره بازی تلگرامی «راکی ربیت» Rocky Rabbit + آموزش دریافت سکه بیشتر راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (جمعه ۲۹ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۲۹ تیر) + آموزش اپل می‌گوید برای آموزش هوش مصنوعی خود از ویدیوهای یوتیوب استفاده نکرده است «پیکسل ورس» لیست شد + قیمت اولیه (پنجشنبه ۲۸ تیر) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (پنجشنبه ۲۸ تیر)
سرخط خبرها

جزئیاتی جذاب از ماه‌گرفتگی امشب (۶ آبان) و دلیل نامگذاری آن | ماه شکارچی

  • کد خبر: ۱۹۱۲۴۵
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۵
جزئیاتی جذاب از ماه‌گرفتگی امشب (۶ آبان) و دلیل نامگذاری آن | ماه شکارچی
ماه‌گرفتگی امشب که با نام «ماه شکارچی» (The Hunter's Moon) شناخته می‌شود، در تمام ایران قابل مشاهده است. در ادامه درباره جزئیات علمی و داستان‌های جالب پشت این ماه می‌خوانیم.

شهرآرانیوز - ماه‌گرفتگی امشب که با نام «ماه شکارچی» شناخته می‌شود، از آفریقا، اروپا، آسیا و بخش‌هایی از استرالیای غربی به طور کامل قابل مشاهده است.

ماه گرفتگی جزئی چه زمانی رخ می‌دهد؟

ماه گرفتگی جزئی زمانی اتفاق می‌افتد که خورشید، زمین و ماه در یک راستا باشند، اما نه کاملاً. در این مواقع تنها بخشی از تاریک‌ترین قسمت سایه زمین، ماه را می‌پوشاند.

ماه‌گرفتگی فقط در زمان ماه کامل رخ می‌دهد؛ زمانی که ماه و خورشید در دو طرف زمین قرار دارند و سایه سیاره ما روی ماه می‌افتد. اما در طول هر ماه کاملی، خسوف اتفاق نمی‌افتد، به این دلیل که صفحه مداری ماه حدود ۵ درجه درمقایسه با زمین متمایل یا کج است. این موقعیت باعث می‌شود در اکثر ماه‌های کامل، سایه زمین در بالا یا زیر ماه قرار داشته باشد. اگر ماه به‌طور کامل همراه با کره زمین می‌چرخید، در طول هر ماه کامل یک خسوف می‌داشتیم.

ماه شکارچی چیست و چرا به این نام معروف شده است؟

ماه شکارچی (The Hunter's Moon) یک‌بار در سال رخ می‌دهد؛ درواقع بعد از اولین ماه کامل پائیز. نام ماه شکارچی از قبیله بومی آمریکایی الگانکویان گرفته شده است. مردم بسیاری از فرهنگ‌ها در قدیم این زمان را به شکار و ذخیره گوشت برای زمستان طولانی اختصاص می‌دادند.

ماه اکتبر را ماه برگ‌های در حال سقوط، ماه برنج در حال خشک‌شدن، یا ماه یخ‌زده نیز بنامند. به دلیل مهاجرت فصلی حیوانات و پرندگان به جنوب به این ماه، ماه مهاجرت یا سفر هم می‌گویند. البته طبق گفته ناسا، ممکن است این نام به قبایل بومی شمال آمریکا نیز اشاره داشته باشد که مناطق کوهستانی را پیش از زمستانِ سرد ترک می‌کنند.

ماه شکارچی چه ویژگی خاصی دارد؟

جزئیاتی جذاب از ماه‌گرفتگی امشب (۶ آبان) و دلیل نامگذاری آن | ماه شکارچی

ماه شکارچی دارای ویژگی منحصر به فردی است: برای چندین شب متوالی، ماه کامل یا تقریباً کامل در حوالی غروب خورشید در عرض‌های جغرافیایی شمالی تا متوسط طلوع می‌کند. در سایر مواقع سال، به دلیل زاویه چرخش ماه به دور خورشید و نسبت آن به مدار زمین به دور خورشید، ماه می‌تواند تا یک ساعت دیرتر در هر روز طلوع کند.

نور ماه در اوایل غروب به شکارچیان و کشاورزان امکان می‌داد برای انجام کارهایشان نور اضافی داشته باشند. همچنین در این زمان، حیوانات به سمت باقیمانده برداشت پاییزی کشیده می‌شدند و شکارچیان آن‌ها را در زمین‌های خالی راحت‌تر تشخیص می‌دادند.

ممکن است متوجه شده باشید که ماه شکارچی بسیار بزرگ و نارنجی به نظر می‌رسد؛ چون این ماه را زمانی می‌بینیم که در نزدیکی افق قرار دارد. نزدیکی ماه به افق باعث بزرگ‌تر به نظر رسیدن آن می‌شود. علاوه بر این، شما از طریق لایه‌ ضخیم جو زمین به ماه نگاه می‌کنید. در روزهای کوتاه احتمالاً هنگام غروب خورشید درحال برگشت به خانه باشید و در همان زمان ماه شکارچی در حال طلوع است پس قطعاً این ماه نظر شما را به خود جلب خواهد کرد.

ماه گرفتگی جزئی امشب (۶ آبان) را چطور می‌توان دید؟

ماه‌گرفتگی امشب از کدام نقاط ایران قابل مشاهده است؟

ماه‌گرفتگی جزئی امشب از تمام نقاط ایران قابل مشاهده است. از حدود ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه ماه وارد نیم سایه زمین می‌شود و به تدریج روشنایی‌اش کاهش می‌یابد. ماه‌گرفتگی هم از ساعت ۲۳ و پنج دقیقه آغاز می‌شود و در ساعت ۲۳ و ۴۴ دقیقه به اوج خود می رسد. در ماه گرفتگی جزیی امشب حدود ۶ درصد از سطح ماه از سمت پایین آن، تاریک و سیاه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->